Octy, kiszonki i inne fermenty

 

29 marzec, 24 sierpień 2025

 

Miejsce: Wycinki 25 a , gm. Osiek

350,00 zł / 4h

 

Zapraszam na warsztaty octowania, kiszenia i fermentowania, na których dowiesz się dlaczego te produkty są tak ważne w naszej diecie i jak wpływają na nasze zdrowie. Poznasz teorię, rośliny, które można wykorzystać w produkcji, właściwości surowców i razem zrobimy

Podczas warsztatów wykonamy:

  • ocet
  • zakwas ( w marcu nastawimy zaczyn na żurek)
  • oxymel wspierający odporność
  • smaczną kiszonkę - musztardę, którą można śmiało zaliczyć do superfood, czyli jedzenia, które wspiera nasze zdrowie.

ZAREZERWUJ TERMIN ⟶

Octy, kiszonki i inne fermenty

CZYTAJ WIĘCEJ ⟶

Ziołowy spacer

CZYTAJ WIĘCEJ ⟶

Tworzenie domowych środków czystości

CZYTAJ WIĘCEJ ⟶

zdrowie z natury, siła z wiedzy!

+48 502 736 873

kontakt@naturalnielawendowa.pl

Kontakt

Nawigacja

nulidesignstudio.pl

Polityka prywatności